В началото на новата 2018-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори

...
В началото на новата 2018-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори
Коментари Харесай

Венцеслав Гечев: През годината имаше и хубаво, и лошо, но оценката е добра

В началото на новата 2018-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на тимовете от женската А група, с цел да създадат равносметка на миналата година, да споделят какво чакат от идната, както и какво е мнението им за актуалното състезание.

Ето какво сподели наставникът на Черно море Одесос Венцеслав Гечев:

„ Щом има първенци и носители на медали в Черно море Одесос, значи годината е била сполучлива, само че въпреки всичко можеше да бъде и по-добра. Във възраст девойки до 12 години се представихме доста едва – последно място, което доста ме разочарова, тъй като Черно море Одесос в никакъв случай не е бил финален. Така че през годината имаше и хубаво, и неприятно. В комплексното класиране сме на второ място при подрастващите след Левски и на фона на финансовата рецесия, която не знам по кое време ще свърши за Черно море Одесос, оценката е добра.

Мисля, че смяната в шампионата трябваше да стане по-рано, тъй като доста състезателки, най-малко от нашия клуб, не можаха да се осъществят и потърсиха занятие в чужбина. Парите трябваше да бъдат ориентирани в школите и пирамидата за развиване да се разшири. Вместо това те бяха давани за чужденки, които идваха, подвигаха си имиджа и заминаваха. Затова за мен смяната е позитивна, само че малко закъсняла.

Честита нова 2018 година! Желая здраве, доста повече добрина и шанс на всички хора в България. “

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР